klassfesten

ÄGDE ÄGDE ÄGDE !
eller, det var inte fest, men asså vi umgicks, pratade, skrattade och flippade totalt. seriöst jag älskar er!
jag, mårten gås och oscari var inlåsta i ett litet rum och så kom bajsoscar utanför och vi tömde alla popcorn över hnm så han började grina. seriöst jag höll på att skratta IHJÄL mig! (film på det finns i mitt album på playahead).
och så gungade vi typ gungbräda men jag trilla av och typ dog. och så var det skitäckliga nyfödda fåglar i ett litet lekhus typ.. weard. haha.
danne och marcus och frida var roligast. men mårtengås och oscari var najs också. och så typ stoppade erik in popocorn i örat så bajsoscar åt det sen. jag dog typ av skratt seriöst. sen grilla vi och så stack jag hem, måste ut och träffa lite innan mormor rådampar. massa kärlek <3
peace out, jenny.
BILDER KOMMER SENARE. MIN MOBIL HAR INGET BATTERI!

klassfest idag

idag är det klassfest/umgänge. vi ska va i starbo och grilla och säta ihop ett fototalbum av bilderna från london. skriver mer ikväll om det. kommer sakna 6c mest! älskar er,
peace out, jenny.


back in the summer of 69'

idag var det sommar. hade på mig tights och tunika.
var i vby med lidens alice och debby idag. hittade ett fint seglarlinne på h&m, brun utan sol och lösnaglar, därför kommer jag inte skriva så mkt, dom gör ont att skriva i..
mormor sover här och mamma är i riga så skulle vara hemma halv tio -.- . men han ändå svepa några cider med pankis och krause, tur det, måste ta mig igenom hela melodifestivalen ikväll. lycka till perelli.
erik dissa mig, tack tack.
en stengammal gubbe från kroation sjöng just. vackert värre, inte.
chattar med valle, tehodor, wille, frida och ebba. men nu orkar jag inte skriva mer med naglarna..
dagens älskling: alice björk för att hon tar med in lillebror och är asgullig i vällingby :)
dagens bild: jenny och jenny provar skolavslutningklänningar ! jenny lidén köpte sin ..
peace out, jenny

image7

det här visste du inte!

1 av 5 män stannar kvar i sina realtioner för att de inte vågar göra slut.
 Det är en viss person jag tänker  på i det här fallet utan att nämna några namn. En kille som jag verkligen är helt beroende av, men som har en flickvän han typ är rädd för/aldrig träffar. Varför? Han pratar aldrig om sin flickvän öppet och så fort han ska träffa henne åker han till *en kommun jag inte tänker nämna* med buss i typ en timme. Hon kommer aldrig hit? Och han bor *hemlis hemlis, man fattar direkt annars*, och han är en utav mina bästa vänner. Varför kan jag bara inte få honom?! Ursäkta, men jag får typ flipp på henne, som kopplar sin kille sådär..
Kan fan inte sluta tänka på han en enda sekund..

Idag hoppade vi bana i stallet. Det gick faktiskt riktigt bra med lille Hope. Fast hoppspön asså, så jävla jobbiga. Varje gång man ger efter med handen i hoppet, åker spöt in i magen. Perfekt, det förstör typ balansen,koncentrationen och allt. USCH!

Dagens lilla tanke: Om ingen gick i skolan skulle man inte kunna komma på skitsvåra jobb som man behöver asbra utbildning till. Så, alla borde hoppa av skolan nu och leva livet! Festa, umgås, res, allt! Visst, vi behöver doktorer och poliser och brandmän och vidare. Men typ kontorssnubbar skriver sin signatur på 100 papper varje dag, det kan jag också!

Dagens älskling: Jenny Lidén, för att vi pratade engelska hela stalltjänsten x) <3
Dagens bild: Ingen.

Peace out , Jenny.

MINA RIDNINGSPROBLEM.

TJO FAN!

idag flippade jag fan på Manne när Hugo och Wille skulle redovisa sina land. Jag känner seriöst ingen omognare än den pojken. Jag orkar verkligen inte med honom 14 dagar till, fan asså! Han är så jävla liten,äcklig,irriterande,omogen,barnslig,pervers,monoglid,underutvecklad och cp man kan vara. Emanuel det finns ingen jag hatar mer än dig!

När ilskan runnit av mig åkte jag till stallet, kommunalt as always. Handla lite godsaker på Ica och fick skjuts upp med Alice mamma Sanna, (TAAAAAAACK!) för jag orkar inte gå 20 minuter från Ica till stallet. Jag vet, jag borde verkligen träna, men när jag tänker att jag ska ut och jogga får jag typ värsta ångesten och tycker att det är asjobbigt.
Vi övade in det nya dressyrprogrammet eftersom de hade ändrat det.. Ingen framdelsvänding i det här programmet men annars typ likadant, fast lite bakvänt. Gick ganska okej, med Hope och nosen i vädret, måste träna dressyren.

Det här är mina största problem inom ridningen:
Jag sitter som en kossa
Dressyren går skitdåligt.
Det känns som att jag sitter och sågar (vilket jag typ gör)
Alla andra äger upp mig.
Jag har inte tävlat på sen i .. januari! fyfan,
Jag rider på en häst som jag sitter och förstör typ (den är underbar med sin ägare)
Jag är lat och seg på stalltjänsten efteråt/helgerna.
Jag rider inte på Mulle (Och jag saknar honom mest av allt)

Så seriöst, jag måste plugga på där med dressyren. Men ska rida igenom programmet en halvtimme på fredag och två timmar typ på lördag. Det blir skitbra Jenny, kämpa! HÄST ÄR BÄST!
Hoppas ni alla mår bra för det gör väl jag för det mesta.

Klockan är fan halv elva snart, jag är astrött!
dagens älskling: Hope , för att hon orkar med mig som ryttare.
dagens bild: Jag ville att Marcus skulle kramas, men han var rädd.

Peace out, jenny.

image6

friluftsdag idag / förlåt tehodor

hejhej,
idag hade vi friluftsdag. mitt lag fuskade hela tiden och till slut började min frökne grina och sen drog hon. och så slutade vi klockan ett! haha, det var bra jobbat mackan, putte, danne, wille och tim! det var på bränbollen när Kirre inte kunde dömma som vi psykade henne så hon kastade protokollet i marken och gick och väg och grinade. stackars kvinna. hon har det inte lätt.
men skolavslutningen är den 11:e juni, sen slipper du oss förevigt Kirre! haha,

Idag var jag med Lollo, (först duscha jag för det spöregnade ute så mitt hår förstördes) och vi satt på coop och åt glass. och då kom cykelrobin och skulle hämta pengar i en automat. hej gayrobin, sa jag och sen gick han. det var inte kul men nu skriver jag det i allafall.
och nu är det en vecka sen jag träffade tehodor och det känns inget bra så jag sa det till honom och då blev han typ sur så nu halvbråkar vi. bli glad igen!

Jag orkar inte skriva mer idag, klockan nio är det desperate housewifes.Ha det bra hjärtegull!
/elofsson
dagens älskling: daniel och marcus bästavänner. ni är så snälla!
dagens bild: jenny och daniel på friluftsdagen. i solen innan det började regna...

image3


allt jävla tjat om att släcka lamporna

Som rubriken lyder. Jag är sur och pissed of på Sverige. vi är fan det fegaste landet seriöst. sitter och skriver att vi måste släcka lampan efter oss annars smälter nordpolen, att var tredje barn har svårt att läsa och skriva och mkt mer. men vad fan, att isarna smälter,det kommer ju inte hända förrän om typ 500 år att det skulle bli en översvämning. fokusera på problemen som är just nu istället. alla fattiga i u-länderna t.ex. ge dom lampor för fan, dom får ju typ använda stearinljus om dom ska se ngt. och ge dom vattnet om isarna smälter, det där vattnet måste ju vara asrent eftersom ingen använt det förut. herregud, kom på lite herregudlösningar för fan, vi behöver ju knappast mer vatten? och skicka alla arbetslösa till afrika som lärare i typ engelska, lite engelska k ändå arbetslösa eller hur. herregud, sätt folk i arbete, skicka dom som voläntärer till alla flyktingläger att dela ut mat.
shit, dom har lösningen i handen men väljer att bara se problemen. orkar inte en enda rubrik till om läget i afrika och krisen i sverige. dom har det fan värre, så jävla mkt värre.

oj bloggen typ dampar

asså seriöst när jag ska in på min blogg glömmer jag bort den där adressen blogg.se jag kmr inte på någon jävla persons blogg som typ skriver: psykisk vålkdtäckt på bio och skitmiffo grejer.

Idag skulle jag till Spökhuset igen i Beckomberga. seriöst det är fett sjukt! det var jag, valle, krause, marcus, lukas, ville och patrik och (emil! :S)
fast det kom typ värsta kärringen och sa att det var olagligt så vi skulle planka till vällingby men patrik, lucas, och emil blev avslängda!
så jag valle krause och ville åkte men ville gick typ hem från donken. ajuusste vi träffa fan max rondung och johan lindeborgen och frank på bussen !
och på donken var simun och fl1nk och typ fl1nk började stöta på lollo och sa att vi hade stora bröst, han är gay. haha han ringde mej typ sen och bah; jag ska haffa henne (lollo), säg det till henne !
haha det var cp.
igår köpte jag en gullig klänning/tröja på gina tricot för typ 149:- , det var najs.
asså fett osocial jag är men ialf;
dagens älskling: lollo för hennes humor och stora bröst !<3
bilden; jenny och krause@h&m
image2

bowling är för neards

[email protected] var min förra.
men när man skriver lite nu och då blir det seriöst jävligt tråkigt och fult i bloggen.
välkommen till min nya blog då, ni som läste min gamla och ni som inte gjorde det.
jag skiter fullständigt i vem som läser den, bara ni gör det.

just nu sitter jag och har inte så megakul med kära bror manki. datorn är på, playahead, musik och blog.
imorgon ska jag träffa erik eller tehodor. det beror liksom på vem som är snabbast på att svara.
jag tycker ju om båda två lika mkt sötnosarna. fast tehodor har jag verkligen inte känt lika längre fast vad spelar det för roll? haha ,

idag bowlade jag i jakobsberg med mange heli tommy kent och katja. eller katja bowlade inte, hon sprang runt och störde 24/7. jag kom sist 224 poäng eller något. jag brukar göra asmånga strikar men idag gjorde jag bara en? skumt. haha inte för att jag brukar spela bowling ofta..
jag skulle träffat lisa egentligen men hon skulle träffa frida sen för hennes föräldrar skulle vara borta hela natten och lisa skulle vara ute men det pallar jag verkligen inte!
asså jag såg en film som hette leo i torsdags. den var asbra! det handla om en kille som var påväg hem med sin flickvän mitt i natten. då kom värsta gänget och började jiddra. och sen sköt dom båda två, men leo överlevde. han blev skjuten i benet och hon i magen. den var assorglig! för sen blev han typ galen och skulle skjuta mördarna. och på kuppen sköt dom sin bästa vän josef av misstag. och det blev värsta dramat. fan jag typ grät, det var assorglitgt.
det finns fan inget värre än att ge sig på oskyldiga på stan, bara vara ute efter bråk. jävla miffon! jag får typ rådamp.

klockan är.. 23.33 nu. jag är fan jättetrött. ska prata lite i telefon sen ska jag sussa. 

peace / jenny

image1

RSS 2.0