TRÄNINGSLÄGER IMORGON!

imorgon bär det av ut till Skå igen. Undra vem jag får rida på under lägret? Jag måste packa nu egentligen, men haha. Okej, nu har jag packat lite, det mesta av ridkläderna. Men jag har neccesär och vanliga kläder kvar och mamma tjatar livet ur sig, jag måste bli klar till klockan åtta. Good luck.

Effektiv som jag är sitter jag och skriver till alla mina vänner på playahead och msn, medans packningen stor och väntar på mig. Hatar att packa! Jag hoppas verkligen att lägret blir bra i år. Det var askul förra året, men lite för mkt jobb och bråk mellan vissa lägerdeltagare. Då hade jag crimson, underbar underbar!

Beccy älskling sov hos mig inatt! Haha vi hade det askul. Jag visste inte att man kunde bli full på läsk, men inget är omöjligt! Vi kvällsbadade med kakor, låtsaschampange och ölkorv vid maltesholmsbadet. ASMYS! Klockan 05.10 gick vi och la oss till och med, så jag dygnade nästan ..

SPANIEN
asså det orkar jag inte skriva om. Finns så mkt att tala om. det var verkligen BÄST!

Om jag får gissa skriver jag ett låååååååååååååååååååångt inlägg efter lägret, annars ett kort, haha !
Sakna mig inte för mkt, och bomba sms och du har mitt nummer. All kärlek , 



 

                                                                                                                                      

packat&klart

Nu står resväskorna i hallen och spänningen stiger, haha. Nej inte riktigt. Har några små saker att packa, men flyger ändå rätt ofta. Men kul blir det!
idag blev jag vän med saga igen. tack gud för det och förlåt saga för allt!
idag gjorde jag en god tjänst. jag berättade för lillmarcus vad pulla var (onani för tjejer), han var fett seg.

orkar inte skriva mer nu, men när jag kmr tbx skriver jag for sure! då ska jag träffa saaaaaaaga !
älskar er alla, vi ses om två veckor!











spanien på söndag!

Yes babes, som rubriken lyder. Jag taggar till spanien i övermorgon. Älskar utomlands! Fast det värsta är att packa som en cepedåre! haha, har börjat men ska fortsätta imorgon.

Idag rymde min brorsa hemifrån, i ungefär 10 minuter. Mamma hann skrika och dampa loss riktigt rejält på dom få minutrarna. Haken var att dom hade bråkat och han bara vände på klacken och gick ut och bort över ängen, i sina vita intersporttubsocker som inte nder några omständigheter fick komma in i huset igen. haha mammi, du är knäpp!

Om en halvtimme är det simpsons, sen family guy och klockan nio är det 8 MILES! absolut min favvofilm! jag älskar älskar älskar eminems musik, har och kan alla texter/musiken.
ska inte ens påbörja en förklaring om dagen för den var inte vettig. nicole dissa mig typ så jag gick hem och satte mig vi datan. haha, låter bra?

Aja, hinner kanske langa in ett inlägg innan jag sticker till Spanien, får se om jag pallar. kommer i vilket fall som helst sakna alla skitmkt, vissa mer. och när jag kmr hem ska jag ta mig en ordentlig funderare på kärlekslivet. det rullar inte direkt på räls. jag hör av mig,
 peace


RSS 2.0